Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 8 gostiju i nema prijavljenih članova

Sekcije

Naziv

Voditelj sekcije

Literarno - recitatorska sekcija Marina Rozić
Novinarska sekcija Vanja Majerski 
Klub Engleskog jezika Zlata Sarić 
Debatni klub Anamarija Ivanković 
Glazbena sekcija  Ubavka Prusina Prašo 
Likovna sekcija  Branko Kovačić  
Sekcija borilačkih vještina 
Sportska sekcija  Lazar Raguž, Mario Goluža
Civitas  Jagoda Pujić 
Ekološka sekcija  Marijana Goluža 
Volonterska sekcija  Antonija Čerkez, Ksenija Ljubić 
Klub matematičara Anita Cvitanović 
Mirsada Pravdić
Ljilja Drljo
Web dizajn Silvija Ćorić Džidić
Klub književnika Ivana Aničić

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Prost, izopačen i razoran – takvim je bijela Amerika u početku smatrala rock'n'roll. Međutim, duboko ukorijenjena u povijest, nova se glazba pojavila da bi se održala, te nije postala tek trendom koji se olako odbacuje, što su pokazala i desetljeća koja su uslijedila.

  • Književni susret pod nazivom Čitaj! (Čitam da bih pisao, pišem da bih čitao) održat će se u utorak, 21. studenoga 2017. od 18 do 20 sati, u u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu. 

  • Udruga VANG uz potporu Grada Zagreba i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport organizira besplatnu radionicu za mlade pod nazivom „Osnove spikerskog zanata“. Radionica će se održati od 28. do 30. studenoga 2017. godine, a prijave su moguće na e-adresu vang@vang.hr. 

  • Ina d.d. je i ove godine pokrenula online natjecanje za srednjoškolce pod nazivom „Junior Freshhh natjecanje za srednjoškolce“.

  • U tekstu donosimo popis nekoliko djela s kojima se srednjoškolci najčešće muče, ali i neke korisne savjete kako im pristupiti da bi ih se lakše savladalo. Dakako, popis djela koje zadaju poteškoće razlikuje se od učenika do učenika, ovisno o njegovim kognitivnim sposobnostima i književnom afinitetu, no početak nove nastavne godine idealno je vrijeme za pripremu za čitanje lektire.