Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 35 gostiju i nema prijavljenih članova

Razredni odjeli

 

 

Razredni odjeli po smjenama s popisom razrednika

II. s m j e n a

IIIa

Anamarija Ivanković

I a

Mladenka Markotić

III b

Marijana Goluža

I b

Darija Blažević

III c

Ivana Aničić

Ic

Sandra Kozomara

III d

Ksenija Ljubić

I d

Vesna Konjevod

III e

Ines Markotić

I e

Zorica Rončević

       

I. s m j e n a

IIa

Antonija Ćavar

IV a

Zlata Sarić

II b

Vanja Majerski

IV b

Dragica Kolobarić

IIc

Marina Mihalj

IV c

Anita Cvitanović

II d

Danijela Martinac

IV d

Silvija Ćorić Džidić

II e

Dita Krešić

IV e

Ivica Raguž

 

 

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Ovu školsku godinu pročitali ste jako puno lekcija i knjiga za lektiru. Ljeto je i želite zaboraviti na obaveze i opustiti se. Možda se odlučite opustiti čitajući knjigu po svom izboru za koju cijelu školsku godinu niste imali vremena…

  • Još jako malo i škola je gotova… Sutra, 14. lipnja završava školska godina 2017./2018. Slijedi gotovo tri mjeseca bez školskih obveza što vam daje mogućnost drugačijeg planiranja vremena za odmor, sportske aktivnosti, dokolicu i još mnogo toga.

  • Srednjoškolci se u završnom razredu nađu pred velikom odlukom: hoće li studirati ili tražiti posao. Učenici završnog razreda srednje škole u školskoj godini 2016./2017. zasigurno su se već donijeli odluku kamo nakon srednje škole. To zasigurno nije bila jednostavna odluka. Srednjoškolcima koji još nisu odlučili kamo nakon srednje škole, ili pak nisu sigurni u svoju odluku, a u sljedećoj školskoj godini ih upravo to očekuje u ovom tekstu predstavljamo portal e-Usmjeravanje.

  • Obaveze u školi se nagomilavaju, dio tvog vremena zauzimaju i izvanškolske aktivnosti, a svakako želiš dio vremena provesti i s prijateljima. Kako sve to uskladiti?

  • Kulture diljem svijeta imaju specifične obrede prijelaza kojim se obilježavaju važni trenutci u životu osobe kao što su rođenje, pubertet, vjenčanje ili smrt. Najkraće rečeno, obred prijelaza je događaj koji za svakog pojedinca obilježava prijelaz iz jedne društvene uloge u drugu. Najčešće se ovi obredi odvijaju na prijelazu iz djetinjstva u zrelost. Antropološka literatura najbogatija je upravo opisima adolescentskih inicijacijskih obreda prijelaza, tj. primanja djevojaka i mladića u svijet odraslih. Njima ćemo se i baviti u ovom tekstu.