Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 32 gostiju i nema prijavljenih članova

Razredni odjeli

 

 

Razredni odjeli po smjenama s popisom razrednika

II. s m j e n a

IIIa

Anamarija Ivanković

I a

Mladenka Markotić

III b

Marijana Goluža

I b

Darija Blažević

III c

Ivana Aničić

Ic

Sandra Kozomara

III d

Ksenija Ljubić

I d

Vesna Konjevod

III e

Ines Markotić

I e

Zorica Rončević

       

I. s m j e n a

IIa

Antonija Ćavar

IV a

Zlata Sarić

II b

Vanja Majerski

IV b

Dragica Kolobarić

IIc

Marina Mihalj

IV c

Anita Cvitanović

II d

Danijela Martinac

IV d

Silvija Ćorić Džidić

II e

Dita Krešić

IV e

Ivica Raguž

 

 

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Danas su aktivnosti u virtualnom svijetu vrlo važne. Zabavno je upoznavati nove osobe, dijeliti iskustva s njima, učiti od njih, no prijateljstvo s nepoznatom osobom na društvenoj mreži je kao da pustite stranca s ulice u svoj dnevni boravak. Važno je znati prepoznati kada je osoba s kojom ste se sprijateljili na društvenoj mreži zlonamjerna.

  • Uskoro počinje nastava. Kako bi što spremaniji dočekali početak školskih obaveza donosimo vam priču o tome kako se motivirati za učenje.

  • Natjecanje u prevođenju za učenike srednjih škola „Juvenes Translatores“ održava se od 2007. godine jednom godišnje i na njemu sudjeluju 17-godišnji učenici. Natjecanje će se u 2017. godini održavati u četvrtak, 23. studenoga 2017. godine, što znači da na natjecanju mogu sudjelovati učenici rođeni 2000. godine.

  • Ovu školsku godinu pročitali ste jako puno lekcija i knjiga za lektiru. Ljeto je i želite zaboraviti na obaveze i opustiti se. Možda se odlučite opustiti čitajući knjigu po svom izboru za koju cijelu školsku godinu niste imali vremena…

  • Još jako malo i škola je gotova… Sutra, 14. lipnja završava školska godina 2017./2018. Slijedi gotovo tri mjeseca bez školskih obveza što vam daje mogućnost drugačijeg planiranja vremena za odmor, sportske aktivnosti, dokolicu i još mnogo toga.