Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

Vrijeme održavanja sekcija

NAZIV AKTIVNOSTI

TERMIN ODRŽAVANJA

RUKOVODITELJ   

Dan u tjednu i vrijeme     

Literarno - recitatorska sekcija

Srijeda, 19.00

Marina Rozić

Novinarska sekcija

Ponedjeljak, 19.00

Vanja Majerski

Klub Engleskog jezika

Utorak, 19.00

Zlata Sarić

Debatni klub

Utorak, 13.30

Anamarija Ivanković

Glazbena sekcija        

Ponedjeljak, 19.00

Ubavka Prusina Prašo

Likovna sekcija

Srijeda, 13.30

Branko Kovačić

Borilačke vještine

Četvrtak, 17.15

Športska sekcija               

Petak, 12.45

Lazar Raguž i Mario Goluža

Civitas

Petak, 19.00

Jagoda Pujić

Ekološka sekcija

Četvrtak, 19.00

Mladenka Markotić

Volonterska sekcija

Ponedjeljak, 19.00

Antonija Čerkez i Ksenija Ljubić

Klub matematičara

Srijeda, 12.45

Anita Cvitanović

Srijeda, 13.30

Mirsada Pravdić

Utorak, 12.45

Ljilja Drljo

Web dizajn

Petak, 16.30

Silvija Ćorić-Džidić

 

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Ovu školsku godinu pročitali ste jako puno lekcija i knjiga za lektiru. Ljeto je i želite zaboraviti na obaveze i opustiti se. Možda se odlučite opustiti čitajući knjigu po svom izboru za koju cijelu školsku godinu niste imali vremena…

  • Još jako malo i škola je gotova… Sutra, 14. lipnja završava školska godina 2017./2018. Slijedi gotovo tri mjeseca bez školskih obveza što vam daje mogućnost drugačijeg planiranja vremena za odmor, sportske aktivnosti, dokolicu i još mnogo toga.

  • Srednjoškolci se u završnom razredu nađu pred velikom odlukom: hoće li studirati ili tražiti posao. Učenici završnog razreda srednje škole u školskoj godini 2016./2017. zasigurno su se već donijeli odluku kamo nakon srednje škole. To zasigurno nije bila jednostavna odluka. Srednjoškolcima koji još nisu odlučili kamo nakon srednje škole, ili pak nisu sigurni u svoju odluku, a u sljedećoj školskoj godini ih upravo to očekuje u ovom tekstu predstavljamo portal e-Usmjeravanje.

  • Obaveze u školi se nagomilavaju, dio tvog vremena zauzimaju i izvanškolske aktivnosti, a svakako želiš dio vremena provesti i s prijateljima. Kako sve to uskladiti?

  • Kulture diljem svijeta imaju specifične obrede prijelaza kojim se obilježavaju važni trenutci u životu osobe kao što su rođenje, pubertet, vjenčanje ili smrt. Najkraće rečeno, obred prijelaza je događaj koji za svakog pojedinca obilježava prijelaz iz jedne društvene uloge u drugu. Najčešće se ovi obredi odvijaju na prijelazu iz djetinjstva u zrelost. Antropološka literatura najbogatija je upravo opisima adolescentskih inicijacijskih obreda prijelaza, tj. primanja djevojaka i mladića u svijet odraslih. Njima ćemo se i baviti u ovom tekstu.