Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 55 gostiju i nema prijavljenih članova

Aktiv profesora zemljopisa i povijesti

Aktiv čine profesori zemljopisa i povijesti, a predsjednica je profesorica povijesti Sandra Kozomara.

 
Zemljopis

Prof. Vesna Konjevod

Prof. Ivica Raguž

Prof. Dejana Perić

Nastava se izvodi sukladno NPP .Kabinet zemljopisa opremljen je grafoskopom, projektorom, računalom s priključkom na internet i zemljopisnim kartama. Učenici izborne nastave primaju časopis Meridijani.

 

Povijest

Prof. Sandra Kozomara

Prof. Vesna Vujica

Prof. Danijela Martinac

Nastava se izvodi sukladno NPP. Kabinet povijesti opremljen je povijesnim kartama,računalom s priključkom na internet i projektorom.

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Prost, izopačen i razoran – takvim je bijela Amerika u početku smatrala rock'n'roll. Međutim, duboko ukorijenjena u povijest, nova se glazba pojavila da bi se održala, te nije postala tek trendom koji se olako odbacuje, što su pokazala i desetljeća koja su uslijedila.

  • Književni susret pod nazivom Čitaj! (Čitam da bih pisao, pišem da bih čitao) održat će se u utorak, 21. studenoga 2017. od 18 do 20 sati, u u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu. 

  • Udruga VANG uz potporu Grada Zagreba i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport organizira besplatnu radionicu za mlade pod nazivom „Osnove spikerskog zanata“. Radionica će se održati od 28. do 30. studenoga 2017. godine, a prijave su moguće na e-adresu vang@vang.hr. 

  • Ina d.d. je i ove godine pokrenula online natjecanje za srednjoškolce pod nazivom „Junior Freshhh natjecanje za srednjoškolce“.

  • U tekstu donosimo popis nekoliko djela s kojima se srednjoškolci najčešće muče, ali i neke korisne savjete kako im pristupiti da bi ih se lakše savladalo. Dakako, popis djela koje zadaju poteškoće razlikuje se od učenika do učenika, ovisno o njegovim kognitivnim sposobnostima i književnom afinitetu, no početak nove nastavne godine idealno je vrijeme za pripremu za čitanje lektire.